• εταιρία

Welcome to BRAINBOX

Η εταιρία BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των προηγμένων λύσεων στους κλάδους της τηλεματικής και πληροφορικής.

Σχεδιάζουμε λύσεις και αναπτύσσουμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για το σύγχρονο περιβάλλον και την εναρμόνισή του με τις επιβολές της δικτυακής εποχής. Είμαστε μια ομάδα με πάθος για την καινοτομία που προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας
•    στην καθιέρωση μεθόδων βιώσιμης κινητικότητας με προηγμένα συστήματα bikesharing και carsharing
•  στην δημιουργία σύγχρονων πόλεων με την λειτουργία εξοπλισμού έξυπνων τερματικών μονάδων (infokiosks) καθώς και
•  στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων οικιακού και επαγγελματικού αυτοματισμού που διευκολύνουν την ζωή μας
Ξεκινήσαμε την κοινή πορεία μας το 2008 και είμαστε σήμερα η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, Κύπρο και νοτιοανατολική Ευρώπη εταιρία κατασκευής και εγκατάστασης συστημάτων αυτόματης μίσθωσης ποδηλάτων (bikesharing) και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού για λύσεις machine to machine (M2M) διαθέτοντας ήδη διεθνή παρουσία και εξαγωγικό χαρακτήρα. Επιπρόσθετα, η BrainBox Πληροφορική Α.Ε. είναι η εταιρία που ανέπτυξε το 1ο σύστημα carsharing στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην Αθήνα.

Πατώντας στον επόμενο σύνδεσμο μπορείτε να “κατεβάσετε” το εταιρικό προφίλ μας

Who Is BRAINBOX

Θα επιμείνουμε στην γνώση της τεχνολογίας του σήμερα και του αύριο, παρακολουθώντας τις εξελίξεις όσο γρήγορα και αν πραγματοποιούνται, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες διαθέσιμες λύσεις.
Ο 21ος αιώνας φέρνει περισσότερη καινοτομία, νέες υπηρεσίες και νεώτερη τεχνολογία, επομένως αποτελεί πρόκληση για καινούργια προϊόντα και υπηρεσίες. Εμείς παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην ανάπτυξη άρτιων τεχνολογικών προϊόντων με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα έναντι των αντιστοίχων τους όχι μόνο για την εγχώρια αλλά και για την διεθνή αγορά.

Προσπαθούμε συνεχώς να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας και να μαθαίνουμε από αυτούς ώστε να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Το αποτέλεσμα του σήμερα αποτελεί το εφαλτήριο μας για την έρευνα και ανάπτυξη του αύριο.

OUR GROWTH

Διαχείριση 4500 ενεργών κοινόχρηστων ποδηλάτων σε 40 πόλεις
Ανάπτυξη του 1ου συστήματος eCarSharing στην Ελλάδα
Εγκατάσταση 100 έξυπνων τερματικών (infokiosks)
500 ευχαριστημένοι πελάτες σε Ελλάδα, Κύπρο, Πολωνία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ελβετία

Our Awards

Our Clients