Η Endeavor τον Οκτώβριο του 2014 επέκτεινε το δίκτυό της στην Ελλάδα με την προσθήκη τριών επιπλέον εταιρειών, των Brainbox, Farmers Republic και Think Digital.

Η επιλογή έγινε στο 55ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη με τη συμμετοχή κορυφαίων panelists, όπως ο πρόεδρος της Endeavor Global, Edgar Bronfman Jr και η Vuslat Dogan Sabanci, Πρόεδρος, Hürriyet. To ΔΣ εκπροσώπησαν οι Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ιδρύτρια και αντιπρόεδρος της Endeavor Greece και Managing Partner, Zeus + Δione, Θοδωρής Μ. Κυριακού, Group CEO, Antenna Group και Κωστάντζα Σμπώκου Κωνσταντακοπούλου, Αρχιτέκτων, Τ.Ε.ΜΕΣ. Α.Ε.

Η BrainΒox, που εκπροσωπήθηκε από τον ιδρυτή και CEO, Γιώργο Βουλγαρούδη και τον Business Development Director, Δημήτρη Δημητριάδη, προσφέρει μια ολοκληρωμένη και τεχνολογικά προηγμένη λύση μίσθωσης ποδηλάτων, συμβάλλοντας στη μείωση του κυκλοφοριακού και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε μεγάλες πόλεις. Ιδρύθηκε το 2008 και έχει ήδη εγκαταστήσει σε συνεργασία με τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και μεγάλες εταιρείες όπως ο OTE COSMOTE και η Εθνική Τράπεζα, 75 αυτοματοποιημένους σταθμούς μίσθωσης με 1500 ποδήλατα στο σύνολο στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Πολωνία.