Τη σύναψη συμφωνίας για την εγκατάσταση τεχνολογικών συστημάτων αυτόματης μίσθωσης ποδηλάτων στη Βουλγαρία  υπέγραψε η BrainBox Α.Ε. H συμφωνία προβλέπει την συνεργασία με βουλγαρική εταιρία, ηγέτη στην αγορά τηλεματικής – τηλεπικοινωνιών, για την εγκατάσταση νέων συστημάτων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Βουλγαρούδη, CEO της BrainBox Α.Ε. : «Η εξωστρέφεια αποτελεί  σταθερή στρατηγική στόχευση για την BrainBox και η αγορά της γειτονικής Βουλγαρίας αποτελεί φυσική συνέχεια, λόγω της γεωγραφικής και πολιτιστικής της εγγύτητας. Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες επιχειρηματικής δραστηριότητας σε μια χώρα που χαρακτηρίζεται από συνεχή βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και διεύρυνση των αναγκών για βιώσιμη κινητικότητα. Όλα τα παραπάνω αναμένεται να οδηγήσουν σε μεγάλη αύξηση των σχετικών υποδομών τα επόμενα χρόνια, με το καινοτόμο ελληνικό σύστημα κοινοχρήστων ποδηλάτων EasyBike να πρωταγωνιστήσει στο bike sharing»

Για την υλοποίηση της συμφωνίας, ήταν σημαντική η συνεισφορά του διεθνή μη-κυβερνητικού οργανισμού Endeavor. Η Endeavor στηρίζει τις πιο υποσχόμενες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο και τις βοηθάει να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους μέσω ενός ασυναγώνιστου δικτύου κορυφαίων επαγγελματιών διεθνώς. Η BrainBox Α.Ε. είναι μέλος του δικτύου της Endeavor από το 2014.